onsdag 25. april 2012

Konfirmasjonskort

Da kommer et konfirmasjonskort med digitalt stempel fra KennyK og dies fra Tim Holtz.

søndag 22. april 2012

Bursdagskort

Jeg var på messa på Fjellhamar i går og kjøpt SÅ mange flotte nye Maja-ark. I går kveld/natt måtte jeg bare sette meg ned og lage et kort med litt av det (selv om det var et helt annet kort som jeg burde ha laget).

fredag 20. april 2012

To nye kort

Etter store problemer med bloggen om dagen tror jeg at jeg klarer å komme inn igjen. På den ene PC`n (der jeg har lagret bilder av kort jeg har laget) kommer jeg ikke inn for å skrive nye innlegg. Får beskjed om at nettleseren ikke støtter bloggen e.l.??? Nå har jeg kopiert kortene over på en annen PC og jeg prøver her.

Her kommer to enkle kort som jeg laget i påsken.


lørdag 14. april 2012

Eksplosjonsboks

Jeg var på kurs med Rita og laget en eksplosjonsboks og her har jeg laget en til etterpå. Mønsterark er fra Magnolia og versene i boksen har jeg funnet hos Berits "sitat-side" her. Vi skal på navnefest senere i dag og hun får denne boksen med noe inni.


mandag 9. april 2012

Bursdagskort

Da ble det enda et kort til mor. Broren min kom kvelden før og spurte om jeg hadde et kort. Jeg er kjent med dette så jeg hadde allerede laget det.

torsdag 5. april 2012

Til mor

Mor har bursdag i dag og da måtte det bli et kort. Hun driver i hagen mye av sommeren og da ble det dette motivet fra "Diamonds Rubber Stamps CD". Pion har jo kommet med nye ark som heter Till mor og det passet jo bra med også litt påskefarger.

tirsdag 3. april 2012

To herrekort

Jeg har faktisk laget mange kort siden jeg tok ferie på fredag, men det meste er kort til bestemte personer i anledninger fremover så jeg får vente litt med å legge det ut.
Her er i alle fall to kort som jeg laget før påske. Begge motivene er funnet på fargeleggingssider på nettet.