onsdag 21. august 2013

Jentekort

Her kommer et enkelt kort til en dame/jente som jeg laget en tid tilbake.

Vi har vært uten nettforbindelse i over en uke etter tordenvær forrige mandag. Måtte ha ny router og moden og vi har ventet utålmodig på modemet da dette måtte bestilles fra nettleverandøren og det tok en uke i posten.
Bruker nok en del tid på nettet, da jeg plutselig fikk en del ledig tid. Nå har jeg sortert alle de umonterte stemplene mine. Har hatt dem i ringpermer tidligere også men kjøpte nye permer med fire hull da mappene i permene sklei ned med bare to hull. Fikk samtidig ryddet litt i permene og fikk litt mer orden. Fikk ikke skrevet ut merkelappene på permene før jeg fikk igjen nettet da vi har trådløs nettverksskriver. Slik ble det:
 
 
Og clearstampsene oppbevarer jeg slik:
 
 

8 kommentarer:

 1. Så bra att du fyller tiden med noe som sparer tid senere,med å ha orden- jeg blir ikke tilfreds med sorteringa mi på stempler...

  Flott den hullete bakgrunnen du har brukt...

  SvarSlett
 2. Lekkert kort med nydelig dies.Irriterende når sånt skjer. Det er når vi er uten nettforbindelse man oppdager hvor avhengig vi er. Ja, her var det orden i stemplene. Har samme orden selv, men ikke på clearstemplene. Har ikke kommet på det, så takk for tipset.
  Klem, Kari.

  SvarSlett
 3. Nydelig blåfarge på dette kortet.
  Flott motiv og dies.

  Klem Heidi:)

  SvarSlett
 4. Nydelig kort! Lekker dies!
  Tenk så avhengige vi har blitt av nettet! Helt krise når man mister det, men en god anledning til å få gjort noe annet :) Så godt å få ryddet og ordnet i stemplene! Jeg har samme system, i mapper. Men jeg har både clearstamps og rubber sammen. Merkelig nok må jeg stadig ommøblere og sette inn flere sider, plutselig er det fullt... Og jeg da, som knapt nok bruker motivstempler!
  klem Unni

  SvarSlett
 5. Nyyyyydelig kort og elsker det bilde du har brukt.
  Lekkert.
  Klem Connie

  SvarSlett
 6. Kjempesøtt kort du har laget Heidi! Flott design og lekker farge :-) Også så flott orden du har på stemplene dine... må være en fryd å sette seg ned på hobbyrommet når det der så oversiktlig. Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig kort,så stilfullt og fint. Flotte farger du har brukt.
  Det er godt med system i sakene,blir så mye enklere å finne frem og bruke det man har.

  Klem

  SvarSlett
 8. Et nydelig kort.
  Flotte farger .
  Så flott orden du hadde på stemplene dine.
  En ny ide for meg :)

  Ha en fin mandag og uke

  Klem :)

  SvarSlett