søndag 25. mai 2014

Barnevogn

Da har jeg prøvd meg på en barnevogn. Malen til vogna har jeg funnet i Mayas papirblogg. Må nok prøve meg på flere før jeg blir fornøyd med kalosjen. 
***************
Ellers har jeg ryddet i 2. etasjen i dag i tilfelle sønn/samboer må flytte fra kjellerleiligheten og opp dit hvis Mjøsa kommer litt for tett på (også i år). Håper det ikke skjer men ikke så dumt å få ryddet litt allikevel. Foreløpig er det tre sekker med søppel som skal ut.

Det er igjen ca 1,30 nå før Mjøsa er inne og det har steget 30-40 cm pr døgn i det siste.
For drøyt 1 mnd. siden laget vi ny stakitt mot Mjøsa 30-40m), sådde ny plen der det var gravd ut og hadde gravemaskin og støpte nye pilarer til brygga, etter at Mjøsa var så høy i fjor.
Kanskje alt er bortkastet????????? Vi får håpe og tro at det går bra i år!!!!!

8 kommentarer:

 1. Så søt denne var Heidi. Du er kjempeflink.

  SvarSlett
 2. For en nydelig barnevogn! Flott papir og kjempefint gjort. Ser ingenting galt med kalesjen. :)

  Håper Mjøsa holder seg unna i år, må være noe herk å bo på et sted hvor slikt kan skje.

  Klem, Anne.

  SvarSlett
 3. Lekker babyvogn! Har aldri prøvd på en slik jeg, men ble inspirert nå. Får se om jeg får det til.
  Hverken Lågen eller Ottaelva har ikke steget det siste siste døgn, så hvisregnet holder seg unna er det godt håp for både stakitt og brygge. Jeg krysser fingrene!
  Klem fra Gro

  SvarSlett
 4. Nydelig barnevogn i flotte farger. Syns kalesjen ser helt perfekt ut jeg :)
  Satser på at Mjøsa holder seg i ro og ikke kommer snikende opp til dere i år igjen.
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 5. For en fantastisk flott barnevogn! Nydelig papir og detaljer! Hva i all verden er galt med kalesjen? Jeg kan virkelig ikke se noe galt med den :)
  Håper virkelig ikke dere får Mjøsa inn i kjelleren igjen! Jeg tenker på deg hver gang jeg leser eller hører nyheter om flom. Krysser fingre og tær for dere!
  klem Unni

  SvarSlett
 6. Lekker barnevogn du har laget Heidi, og jeg kan ikke se at det er noe feil på kalesjen jeg ihvertfall... Du må ikke være så pirkete!!! Krysser fingra for at Mjøsa kan være litt barmhjertig med dere i år, men ser litt skummelt ut må jeg medgi... :O

  SvarSlett
 7. Denne var lekker,synes du hadde fått den perfekt:) Håper ikke vannet stiger mer hos dere, kjedelig med så mye vann i Mjøsa,klem Bente:)

  SvarSlett